Fredag :) 29maj

Idag har jag varit i stallet igen ( ovanligt va  ? )  men jag hjälpte ialf britt iaffären fanns inte så mkt annat jag kunde göra , men acke har ialf kommit hem nu o de e ju kul :D Men jag stack hem vid ca 12 igen åt lite godis o sånt (a' sen sov jag ett tag , va fett trött...
Stack till stallet igen vid kl 4 för jag o linda skulle till ridhuset o rida, också skulle plugg få nya skor ;D . De gick väldigt bra i ridhuset albin va fett duktig o fia också ;) . På onsta blir dt antagligen hoppträning :)  . Men vi var ialf hemma vid 7 igen... så åt vi o sen kollade jag bara tv o snackade med sandie i telefon. Imorg ska vi ju till ekebo :D o hon har fixat cider till mej , också har hon 2 liter vin som vi kan dricka ;) annars så sa pappa att jag kanske kunde få ngt av han också så jag får väll se ;D men vi ska ha fett kul ialf , vi ska vara hemma hos mej innan de blev inte att vi kan dra till sebbe..
De e ju sista ekebo o de vill man inte missa vi ska ha riktigt roligt :D .
Men nu ska jag nog typ sova kanske ;p  så ha de nice folks så hörs vi imorg ;) PusS;*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kul dag :D

Har glömt att skriva de , men Barca vann  champions league  i onstes:D så jävla bra , de va rätt visst att dom vann för dom var helt klart bäst , även fast jag hade min favis ronaldo som spelar i united så var barca bäst :D  o messi gjorde ett skit snyggt mål också :)

Vaknade rätt tidigt i torstes för jag o mamma skulle ju iväg o handla , jag skulle bla köpa morsdag present till henne o sen hjälpa henne med att handla mat. Efter vi handlat mat gick vi bara inom gina för att kolla på lite klädder snabbt o jag hittade värsta snygga linnet :o jag blev helt förälskad i de helt serriöst , så jag köpte ialf de :D sen åkte vi hem .
Och som sagt jag klarade alltså provet igår (torstes) så jäkla skönnt , men ialf när jag kom hem o hade gjort provet kom sandie , så snackade vi lite o bytade om till fotbolls klädder , o sen drog vi till fotbollen. Och vi tänkte ju att de kommer säkert blåsa skit mkt där uppe , men där blåste dt knappt alls så jäkla sköönt :D Men efter träningen stannade ju jag o sandie kvar o kollade a lags träningen! fast vi stannade inte så länge för sandie var tvungen till att vara hemma kl 8.
När jag kom hem duschade jag o lite sånt o mamma hade en gammal brun utan sol som hon inte använder så jag har börjat använda den nu o jag e jätte brun :D spe på armarna jätte skönnt att slippa sola solarium för annars va de tänkt att jag skulle göra de ngn dag innan sommaren för jag vill itne vara helt vit på stranden ;) . Men nu behövs de inte slängas massa pengar på de  :D fett skönnt . Senare på kvällen satt jag bara vid datan typ ;p hände inte så mkt ;p
Puss;*  Karrrow

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Klarade provet :D "överglad" ;)

Wiho har nyss kommit hem o jag klarade provet så jääääävla skööönnt :D så klarar jag provet nästa gång också har jag 40 mer i betygen  :D  Fett glad är man jaaa (a trodde ju inte jag skulle klara dt men fett glad nu ;)
Sitter o väntar på sandie hon kommer snart med moppen så vi ska väll käka o sen byta om o dra åh träna fotboll :D
Skriver sen Puss;*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

26 maj :)

Varit i stallet som vanligt idag :) ridit albin o lite så.
Sen när jag kom hem fick jag typ as ont i huvet ;o så jag la mej o sov ett litet tag , hoppas bara att jag kan somna nu ikväll också ;) .
Jag stack ialf till fotbollen vid 5 , jan tränade oss. .. va först jätte besviken för de var bara jag o en kille till som var där , som tränar i vårt "lag" men i typ sista minuten kom alla :D och sån tur kom malin också :D . Både jag o albin var sega o typ övertrötta skrattade åt typ allting ;p . Stack hem vid 7 igen , stannade inte kvar o kollade på a - lagets träning , inte så kul att kolla själv :p Men på torsta kmr antagligen jag o sandie sitta där o kolla på våra hottisar ;) .

Btw ska antagligen till ekebo nu på lörda :D , de e just sista ekebo så de ska bli kul :)

Men nu ska jag nog plugga lite innan jag ska sova , ha prov på torsta om kalla kriget , och jag kan säga att de e inte lätt att få in allt de skitet jag ska kunna :p men vi får väll se hur de går ...
Men ha de nice Puss;*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

25 maj :)

Stack till stallet i morse , tog in o ryktade ulrika o svea :)  , och sen stack jag till ridhuset o red albin :D . Stack hem vid 1 åt pannkakor (a  och pluggade...   sen drog jag o linda till stallet vid 5 igen , för hovslagaren skulle komma ,men hon kollade bara på hovarna på hästarna o hon tyckte de såg bra ut så hon kmr om typ 2 veckor elr ngt sådant i stället .
Och ikväll har jag inte gjort ett skit :( , as tråkigt.  Men de tråkiga istallet nu e att acke e sjuk :/ han mår inte alls bra , e så sjukt tråkigt att se han när han mår så dåligt :/ , men vi får hoppas att han får medicin som hjälper så att han bli frisk snart :)
Men nu har jag inget mer att skriva ha de fint Puss;*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kul kväll :D

Wiho ;D Sandie kom till mej typ vid halv 9 , så gick vi till sebbe,  hos sebbe satt vi bara o snackade o sånt som vi brukar :D och sebbe fick sina små gulliga ryck ;) haha . Också kollade vi läskiga videosar på youtube, så man va ju lite nervös när vi skulle gå hem :P . Plus att hans lilla syster typ skrämde skiten ur oss xD . Men när jag o sandie gick hem typ vid halv 11 så hörde vi massa konstiga saker ur skogen :o , men vi gick o snackde om ekebo så vi bryde oss inte så mkt om dt!  Och vi bestämde också att vi ska till ekebo på lörda , och vi ska vara hemma hos sebbe innan :) de e ju sista ekebo o de vill man inte missa ;) .
Men nu ska jag nog sova , tror inte jag pallar plugga ikväll men ha de nice Pus:*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Linda har ändrat min design igen ;)

Blev aldrig att jag stack ut med sandie igår , jag satt bara inne o kolla på tv typ ;p.
Men nu har linda fixat min design o texten kommer inte i mitten men de e fett störigt :o men den i nice linda e faktiskt duktig på att fixa , jag fattar typ inte ett skit av de ;p. Men idag så ska jag nog va med sandie , jag vet inte om jag ska rida idag elr inte , de e ju inte spec fint väder nu :p . Och de inlämningsarbetet jag skickade in har jag inte fått svar på om jag fått godkännt eller inte :o  . Nu ska jag väll fixa mej o sånt så ha de nice Puss,*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ut med sandie ikväll :)

Ska ut med Sandie ikväll :) , får se vad vi hittar på :) , men ska snart äta ialf annars har de typ inte hänt så mkt idag . Varit en riktigt tråkigt lörda . Och jag har ju förstås inte pluggat till provet på torsta i häller som jag borde -.- . Men heter man karro så ska man  alltid vänta till sista sekund ;p .
Jag vill igentligen till ä-holm nu ;o men vet inte hur jag ska kunna komma ditt ;o synd att bussarna går så sällan...
Men vi får väll softa runder här i byn istället ;p om vi inte får för oss att gå till ä -holm man vet aldrig med oss ;P
Jag skriver kanske sen , om ni har tur ;) puss;*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

23 maj lol på sånna idioter

Flyttat hästarna är så trött på folk som e avundsjuka o ska gnälla på allting , tro att dom alltid har rätt...
Du har ingen andledning till att vara sur på mej ?  jag har inte gjort dej ett skit ...  du kanske borde tänka efter lite .. Blir så trött när du kmr till vårt stall o ska vara så jävla fucking kaxig , du har ingen andledning till de ...  Men igentligen är du bara rädd för hästarna men slutar du inte vara så jävla kaxig mot mej får jag damp snart så enkelt är det "

Var bara tvungen till att skriva av mej , kan få mina utbrott ibland ;P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kanske bränboll idag ;P

Idag skulle igentligen alla komma till stallet va de tänkt ... men de blev bara jag o linda så vi tänkte bara gå ditt hjälpa acke med att flytta hästarna o sen dra hem igen :) . Kanske vara med på bränbollen som ska vara där sen också ;p . Får se ... jag behöver ialf städa mitt rum :ooo er int direkt så så fint ut (y) men skit i de ;)  .  Och sen har jag prov på torsta "kalla kriget" fatta många sidor dt e :/ fan va sugit !  Men nu ska jag väll bara fixa lite här sen drar jag nog ner till stallet , ska kanske träffa sandie sen också förresten ;p
Puss,*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Träningen gick bra :)

Har kommit hem från träningen nu :) ,och det gick fint :D . Hon sa att vi snart ska hoppa också o de e ju kul så de ska nog gå bra i och med att albin e kung på att hoppa ;D .
Men ialf lilla karoline kom inte till stallet idag så blev ingen ute ritt på dom små , linda red i stället ut en runda på bippo.
Imorg ska vi flytta hästarna till den andra hagen , för dom ska ha bränboll i den hagen dem går i nu.
Och hoppas att acke blir frisk snart , e så tråkigt när han e sjuk :/ .
Men ikväll händer inte så mkt ... är rätt trött o känner typ bara för att äta en massa chips o mysa framför tv:n :) .
Puss;*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tog lite fina bilder på albin igår :)



<3
<3
<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

22 maj ridlektion i kväll

Vaknade i morse av att ngn dum jävla idiot höll på med en motorsåg elr ngt sånt .. fett störigt + att jag fick fett ont i huvet pågrund av det!  Så jag o linda gick ner o gjorde pannkakor , och sen gjorde jag mitt arbete som jag nog igentligen skulle lämnat in igår ;p men tror inte de e hela världen han har ju ialf fått de nu .
Jah har försökt fixa med bloggen men blir bara cpe :o så får ha de så här så länge...
Men ska nog till stallet vid halv 3 hade lovat lilla karoline att vi skulle rida ut på dom små . Och linda hänger också med :D .
E fortfarande lite sur skulle igentligen gått på väla nu "/ men e trött på folk som dissar/ inte hör av sig!   Och jag skulle kollat på match ikväll med alex men hon jobbade tyvär så vi får se ngn annan match typ nästa helg elr ngt :) .
Händer inte så mkt ikväll då antagligen ska nog bara ha ridlektion , och sen hem o käka god mat annars vet jag inte ;p .
Men skriver kanske sen Pussen;*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

22 maj

Försöker fixa lite med min design med de dampar "/ fett tråkigt har bara kunnat fixa headern på den.
Men jaja de fixar väll sig , men de jag stör mej mest på är att texten är på sidan o inte i mitten :o.
Men ialf... skulle igentligen till väla imorg men de går inte även fast hon lovat mej att vi skulle.. fett trött på folk som sviker när dom har lovat saker ! så nu skiter ja i vilket e de ngn som vill ngt , elr att vi ska hitta på ngt får ni höra av er ... pallar inte mer när ni inte stället upp tbx!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

20 maj

Har kommit hem ifrån stallet nu , tog in o ryktade felicia för hon ska iväg imorg :) .
Sen åkte jag med ralf till en djuraffär o köpte en cele stavning.. till doms hundvalp ;p .
Vi vägde den också o den väger 18 kg inte konstigt att den är tung ;p.
Och nu sitter jag här o ska se om erika kan komma , för isåfall  ska vi rida en runda på shetisarna ;p.
Men annars händer dt inte så mkt ska plugga lite ... 
Men vi hörs kanske sen puss;*

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

20 maj

Vaknade jätte tidigt idag så nu sitter jag här och jag inget spec att göra...
Men borde igentligen börja plugga för ska lämna in ett arbete om de imorg , och jag har inte ens börjat :o .
Fan att jag alltid ska vara ute i sista sekunden ;p .
Men ska ialf strax ner o äta sen drar jag till stallet , tänkte rida en runda på plugg elr pettis.
Och ikväll blir de träning för mej o linda :) , de ska bli kul .
Jag skriver kanske senare Puss ;*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Byt design

Har bytat design men fett störigt att mina kompisars bloggar o sånt hamnar länst ner ;/

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

träning ikväll :)

Sitter här hemma nu ska snart ha fotbollsträning , men blir nog att jag får dra ditt för Sandie mår nog inte bra.. men jag tkr hon ska åka ditt endå där e ju snygga boys ;) . Stack till stallet i morse o fick veta att Acke har åkt in till sjukhuset igen han mådde inte alls bra inatt :/ , så vi får se när han kmr hem hoppas de e snart ialf :) . Red albin idag o övade på de vi gjorde på förra träningen i ridhuset , de gick as bra :) , också övade vi även på lite skänkel vikningar  o de gick också super :) .  Och imorg ska ju både albin o fia tränas , skönnt att linda vill rida Fia nu för nu har alla typ "varsin" häst , och de e ju kul :D .
Men nu får jag nog se till att byta om ;P men ha de Haloon Puss;*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Galna albin ;)

Stack till stallet vid 10 så va jenny där , så vi tog in plugg o ulrika så ryktade vi dem :) . Sen bestämde vi oss för att köra plugg så vi släppte ut ulrika i hagen igen :) . Vi körde inte så jätte långt men de gick bra , och de e sjukt kul att köra också  :) . Sen vid halv 1 stack vi hem. Så bestämde vi oss för att ses i stallet vid halv 4 , och då var även jossi o thall med :D , trevligt ! Så jag o jossi red ut på albin o bippo , vi red hem till jossi så bjöd hennes päron på saft o kakor :) , men då välter förstås min lille nallebjörn ut burken med kakorna haha , han e för go :) . Och sen typ lite innan vi skulle dra så sket  han på doms tomt också ... lite pinsamt för mej xD men han så gullig endå ;p . Så red jag o jossi tbx fast vi tog en annan väg tyrebyte vägen elr ngt sånt hette den o de var jätte fint att rida där :) . När vi kom tbx stod hästtransporten i hagen , och de va för att vänja hästarna vid den , spe för docka som snart ska iväg på inkörningskurs. Kul med mkt folk i stallet :) , linda o thall badade även fia också så hon e jätte ren nu :D .  Men sen stack vi hem vid halv 7 åt o lite sånt , sen stack vi till fotbollen för att kolla p13 match ;p , och de gick väll lite sådär för dem ;p . Men sen på kvällen hände inget spec :P
Puss;*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

kul i stallet

Idag har inte hänt så mkt ... mest varit hemma o slöat , men drog till stallet vid halv 5 .
Jag o jossi red ut på Albin o Bippo och de gick fin fint :) . Medans vi red ut var linda o jenny i paddocken o tog hand om Fia , först longera dom henne sen red linda Fia och de gick visst riktigt bra :) , skönnt att hon inte e så rädd längre :D  och sen passar linda så bra ihop med Fia . När vi kom hem blev de Pizza skit gott :D , och sen kollade på tv jag älskr de programet som går på 5 :an men har glömt vad de heter nu ;p , men de så kul synd bara att de va sista programet idag . Och nu borde jag plugga lite men e lite seg o sen tror jag inte jag pallar de idag ;p.
Men ha de hallon Puss;*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag..

Vaknade fett sent idag , va inte hemma förrän halv 1 inatt ;p , de va väll rätt okej där lite långtråkigt imellanåt . Men vår kusin Micke hade med sig sitt barn som bara e 1 år så jag o linda lekte lite med henne , skit söt e hon ;* .
Och nu sitter jag här o kolla på high school musical 3 älskar den filmen :) . Och senare idag ska jag till stallet med linda o jossi , kanske jenny också har inte fått tag på henne än ;p . Men nu ska jag kolla klart på filmen .
Ha de Hallon Puss;*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ont i nacken "/

Vaknade typ precis o har skit ont i nacken ;o  ... skulle eg till stallet men vi bestämde för att dra ditt imorg i stället , ingen värkade spec pigg på att dra ditt nu endå :) .  Idag är de match kl 3 a - laget spelar jag vill kolla men ingen kan typ hänga med mej tror jag :/ , de e isåfall om linda o lilla rosa ska ditt :p . Men senare idag ska vi till vår moster o käka o lite sånt.. hade nog hälldre varit hemma kul att sitta där o glo lixom.  Men nu ska jag strax ner o käka frulle pappa ropar på mej ;p
Men jag kanske skriver igen senare men ni får ha de Nice så länge ;) Puss;*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Älskar denna låten

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag :)

Stack till stallet i morse , hjälpte britt lite i affären de va faktiskt kul ;p , sen stack jag hem va fett trött , men de har väll lite med att de e pollen ute oxå. Vid 4 stack jag till stallet igen så kom jenny o följde mej ditt o kollade på när jag tränade :) alltid trevligt ! Träningen gick jätte bra albin e as bra , kan inte tro att han e så ung...  jag ska bara tänka på att sitta lite mer rakt , och inte att luta mej fram åt ;p . Men de fixar sig ;) .
Vid typ halv 8 stack jag o linda hem för att käka , sen stack jag ut med Jossi ett litet tag , vi körde runder lite överallt med moppen ;D , skulle träffa lite folk i strövels o där men ingen var hemma :/ .  Men jaja de va trevligt :D . Sen stack jag hem åt lite chips o nu ska jag snart sova e fett trött ;p  Men ni får ha de HALLON PUSS;*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Världens finaste häst ;*




Palbin <3
Nallebjörnen ;*

Världens finaste häst
Bara för att jag älskar deej <3

Nallebjörnen ;*
Kungen ;*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äntligen 10p till :)

Tis ; Stack till stallet red albin o fixade där lite :) , sen vid kl 1 kom jossi ditt , så vi stack till östra köpte lite godis o sånt sen stack vi hem till mej o käkade dt =) trevligt , sen kom sandie kl 4 så åt vi lite o bytade om till fotbolls klädder . Sen gick jag o sandie till fotbollen , medans linda o jossi körde ngn annan stans :p. Träningen gick faktiskt riktigt bra :) , trots mitt utbrott på Jan för att han alltid har klagat på mej o Linda , men han har slutat nu så de hjälpte att jag sa till honom :) . Sen när vi tränat ett tag kom jossi o linda så kollade vi lite på träningen sen fick jag köra lite med jossis moppe o hon har lärt mej allt nu :D , så nu funkar de skit bra :) Tack jossi du var den första som lät mej köra någons moppe :P.

Onst ; Vaknade halv 10 stack till stallet hjälpte britt med att hänga upp lite filtar o sånt , sen red jag 2 varv med plugg i byn , han e så mysig o ser så glad ut när han promenerar runder :D . Vid 12 stack jag hem igen för jag skulle in o snacka med syo på rönne , och sandie var ledig så hon tog bussen med mej in , så åt vi pizza o sen drog vi till rönne o snackade med henne :) . Och jag har antagligen kommit in på handel i klippan :) . Sen skyndade jag mej hem för jag skulle ha min första ridlektion i ridhuset , fia va lite osäker i början o jag trodde inte riktigt de skulle gå så bra.... men när hon gått några varv så gick de bättre o bättre sjukt duktig för att inte vara så gammal. Och albin han gick ju hur fint som hälst med linda :D han skulle visa att han var bäst där så stolt man blir över honom :) .

Torst :  Sov till 10 idag sen gick jag ner snackade lite med mamma o linda sen körde mamma o linda in till sjukhuset för att kolla alergin o sånt . Så då gjorde jag pannkakor o satte mej o pluggade :P , Sen vid halv 1 gjorde jag v mej o sen tog jag bussen halv 2 till ä-holm med sandie för vi skulle träffa henny o hennes polare ;p , hann inte träffa dem så länge för sen åkte jag in till tofta skulle ha prov om kristemdomen och det gick  skit bra :D så nu har jag 10p mer i betygen :).
När jag gjort klart provet drog jag hem åt lite , sen stack jag o tränade fotboll och de va en väldigt slapp träning hade gärna sprungit lite mer .. men de va ju rätt halt iom att de regnat så de va kanske tur .. Men just nu har jag lite ont i foten blev stämplad men de går över :) . När jag kom hem käkade jag pizza skit gott var de :D , sen kollade jag bara lite på tv o nu ska jag snart gå o sova :) , men ni får ha de HALLON PUSS;*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trevlig lörda :)

Stack till stan med sandie halv 4. Så kom alex o hämtade oss på stationen så vi drog o hämta pizza sen hem till alex o käka :D , sen hälsade jag på mormor o hennes granne snabbt , och hon fick även pizzan som blev över :) . Sen drog jag sandie o alex till dansuppvisningen o dom var jätte duktiga ;D  , sen efter den träffade jag elina :D <3 du e saknad bästis <3 . Också träffade vi hennes kille och dom var as söta tsm :o .

Efter dt stack vi o handla godis så när vi skulle gå ut var där en skit rolig kines som typ gick på sandie o jag höll på att dö av skratt xD . Sen stack vi hem till mej åt lite chips o drack lite cola , sen cyklade vi till lång sjön :o fett jobbigt ... också va de ju skit mörkt , så när vi kommit in i typ "skogen" kom där en bil så jag o sandie släppte cykeln o hoppade back o gömde oss bakom ett träd (a) haha xD . Sen stack vi till långsjön då va så träffade vi sebbe där sen cykla vi till sebbe farfar och efter dt satt vi bara typ vid dammen o snackade skit ;D trevligt trevligt :).

Fan va kul vi hade idag sandie o alex :D nu vet man ialf vilka vänner som finns där för en :)

Puss;*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag

Vaknade halv 9 stack till stallet vid kl 10 rengjorde krubborna sen så stack jag hem.
Hjälpte mamma att bära in varorna för hon hade varit o handlat mat .
Sen gick halv 3 stack jag o linda till stallet , så kom jossi , jennie och jossis kompis anika ditt .
Så snackade vi lite med acke sen stack vi till ridhuset för vi skulle ha lektion , men då visade dt sig att vi var där typ en timme för tidigt ;p .
Så vi bestämde oss för att strunta i träningen så red jag o linda på albin o fia i paddocken istället .
Det gick jätte bra :) , och linda vågade hoppa upp på fia igen och det såg jätte fint ut :).
Efter dt red vi tbx till stallet o putsade lite grejer sen stack vi hem.
När jag kom hem hände dt inte så mkt men nu e de skit ... men hoppas dt fixar sig ialf!

Btw provet i torstes gick fin fint ;) ,  och jag o sandie hade de trevligt på träningen ;D förutom att jag fick utbrott på jan för att han ska vara så jävla dum o taskig mot både mej o min syster! .  Han e väll bara avundsjuk för att vi kan mer om fotboll än vad han kan ;)
Men snyggisarna i b-a laget :P stannade vi ju kvar o kollade på :).
När vi gick hem så hade jag glömt att jag ställt min cykel vid busshållplatsen (typ) så hade jag ju låst den så jag o sandie bestämde oss för att bära hem den ;D ( jag var för lat för att springa hem o hämta nycklarna xD).
Så de såg typ ut som att vi snodde en cykel undrar om ngn såg oss ? xD
Så sa jag så här till sandie tänk så kmr en kille i a-b laget och bara va fan gör ni ?  vi bara ehh... han bara snor ni en cykel ?  vi bara jaa vi pallar inte gå ... Men varför cyklar ni inte på den då ?` för att den e låst ;D hahahhaha xD  sån fantasi man kan ha ni kanske inte fattar men jag o sandie garva ialf sönder åt dt :).
Men ha de HALLON PUSS;*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onstag :)

Denna natten sov jag inte skönnt :o  helt jäva sjukt !
jag gick o la mej typ vid 11 igårkväll så sov jag skönnt o sånt , sen vaknar jag typ vid halv 1 , och bara hör ngt som prasslar mot väggen . Så trodde jag ju att dt var mös o sånt fast typ på vinden , så tänder jag lampan och typ reser mej upp så ser jag typ en mus de trodde jag ialf först att de var , o "musen" var precis där jag hade haft huvet när jag sov . Så springer jag o kallar på pappa . Helt sjukt asså. Så kommer pappa upp o blir också sån vafan de kan inte vara en mus så pappa bara linda kolla om din hamster är i sin bur . Så visar dt sig att de e den e vid min säng den har alltså rymt...
Så typ vid 1 på natten e jag, linda och pappa uppe o försöker få tag i lindas hamster oO  helt jävla skummt , jag fick nästan hjärtatack när jag vakna o såg att jag hade typ än hamster i huvet :o . Men efter ett tag fick vi tag i den och nu e den i sin bur sån tur e :o .
Fatta svårt jag hade att sova sen .
Men på morgonen vaknar jag kl 10 o då ska jag igentligen vara i stallet så jag fick panik , sprang upp bytade kläder sen stack jag till stallet. Där mockade jag bara till albin sen så stack jag hem för de blåste as mkt o sen regnade också .
Så kom jag hem o då gjorde jag o linda pannkakor eftersom hon e hemma o e sjuk , sen så pluggade jag till provet som jag har imorg ;o fatta nervös jag e , typ as mkt jag ska kunna o de känns som att inget vill hoppa in i huvet lixom.
Men får väll se hur de går imorg , nu ska jag bara plugga lite o sånt men ha de HALLON ;) PUSS;*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tis..

Stack till stallet kl 10 va typ skit väder , så jag o acke tog in Albin för hovslagaren skulle komma.
Albin va väldigt uttråkad o ville inte stå stilla men han fick på sig skorna ialf :).
Efter dt stack jag hem snackade med lite folks på msn o sånt , sen kom Sandie så åt vi pommes o snacka lite .
Sen drog vi till stallet o red albin :) , han e bara världens sötaste häst :*   och sandie hon red också lite ;) de såg nice ut ;D .
Efter dt stack vi hem till mig bytade om o sånt sen stack vi o tränade fotboll :) . Och när träningen var slut frågade Alex om jag o sandie ville hänga med o kolla b - lags match i kvidinge , så vi åkte till kvidinge o kollade match ;) trevligt fast dom förlorade :/ .
 Men tack alex o sandie ni dom bästa vännerna jag har <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tråkig lördag...

Klarade provet i torstes :D  fick ett poäng ifrån alla rätt :) . Och sen på kvällen stack jag till fotbollen , skulle eg göra ngt kul på kvällen eftersom att det var valborg men jag hade typ as ont i huvet så jag stannade hemma ...

Och igår (fredes) så stack vi till stallet kl halv 12 så kom jennie , jennie o thall också ditt :D så mockade jag o thall ut boxarna fatta jobbigt de va asså :o och de luktade inte hallon direkt...
Och linda o jennie o jennie städdade .
Där blev riktigt fint :).
Och typ vid 2 stack jag linda o thall ner till ridhuset för vi skulle se på hopptävlingarna men vi hann bara se den sista som hoppade för sen var dt slut. Varför blir de alltid så här :o
Så vi cyklade tbx till stallet o fortsatte , sen grillade vi korv o hade de mkt roligt :D .
Och på kvällen så red linda bippo , jag o thall hoppade med albin. Det gick skit bra , vi hoppade 80 som högst :) .
När vi hoppat klart stack vi hem o då va man fett trött så jag kollade bara lite på tv sen gick jag o la mej ;D .

Lörd ;  idag skulle jag kolla på a lags match men ingen värkar vilja hänga med o kolla :o  och jag vill inte dra ditt själv så de får väll bli att sitta hemma idag :/ ,  men får se om jag kanske sticker ut ikväll o hittar på ngt :p annars så händer de inte så mkt  men ha de Hallon ;D Puss; *

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()