Söndag ;D

Vaknade mådde inte direkt så bra :/ , alex ringde o sen stack jag hem till henne . Satt där och snackade skit med hon och emma trevligt :) .
Drog hem sen för att ta de lungt o sånt , sen kom sandie såg drog vi till alex o solade , sen till munka och driva runder lite där hahah men annars har de inte hänt ngt spec i kväll :P .

fsafa

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag :D

Lördag :
Stack till stallet kl halv 12 för att hästarna skulle få nya skor , men han var sen så vi satt typ där i 1 och en halv timme o väntade i onödan.. de var fett tråk :/ . Men när hovslagaren kom hade han även med sin snygga "medhjälpare"  haha står jag där osminkad o sånt ;)
Sandie kom till mig vid halv 4 vi fixade oss hemma hos mig , sen drog vi till alex place o drack lite sen cyklade vi til familjen berntsens hus ;D . Där hade redan kommit rätt mkt folk , så vi körde någon sån lek och åt lite sen va de igång :D skit kul har fan inte haft så kul på länge , även fast jag gjorde vissa saker jag inte skulle gjort men de e inte bara mitt fel :( . Cyklade hem halv 4 sen så sov jag typ när jag kom hem bara :P .

Men tack för att jag fick komma alla jbs :D 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Synd om Svergie ni skulle vunnit :(

Tråkigt men sant :( .
Svergie kom igen med 3-3  de blev för lägning men blev inga mål där så till sist blev dt straffar och där förlorade svergie tyvär :/ så synd om dem , dom var helt klart bäst . Det är inte varje dag man ser ett lag som ligger under med 3-0 kämpar sig tillbaka så de blir 3-3 jag är stolt över er ni skulle vunnit men men ... Ni är bäst endå så enkelt är det ;) .
Men nu har jag inte så mkt mer att skriva , jag ska väll bara kolla lite på tv , sen sitta lite vid datorn och sen sova ..
Imorg är de ju sommarfest hos jossi o jenny :D jaaah lääängtar jätte mkr ;) vi ska ha skit kul imorg right ? 
Nu ska jag dra ha de trevligt ikväll :)

fsafa

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Kom igen nu Svergie oO

Svegie ligger under med 3-0 mot england och de suger kuk :( ... Kom igen nu Svergie jag tror på er ;) ni har ju spelat som kungar innan ju visa att ni kan de idag också ;D .
Nu ska jag blanda lite dipp innan andra halvlek börjar ;)

fsafa

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Michael jackson är död :o

Michael jackson är död :o är det inte helt sjukt ?!  han blev bara 50 år, också satt han hemma och dog av hjärtstillestånd! jag menar fan vad läskigt att bara dö sådär :o ...

R.I.P  :(

fsafa

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dålig på att uppdatera ... japp japp

Sorry för min dåliga uppdatering ...
Men här kmr lite om vad som hänt i veckan ialf :)

Måndes hände dt inte direkt så mkt , kom till stallet på kvällen skulle rida albin men han hade tappat ena skon så de sket sig... så de hände typ inget mer den dagen :P.

Tis :  Var hemma tog de lungt sola lite , stack in till stallet idag för jag visste att albin inte skulle få skor förrens på kvällen ;P .
Men ialf vi halv 7 satt jag o sandie o resten av fotbollslaget på väg till malmö :D  Vi skulle se Svergie - Serbien ;) .
Och när vi var framme så var dt fett lång kö trodde typ de skulle ta en timme innan vi skulle kunna få komma in , men jag vet inte om vi trängde oss elr vad vi gjorde men vi var typ inne efter 10 min ;) haha . De va såå jävla ballt när man kom in där matchen skulle spelas så grymt mkt folk . Och när matchen hade börjat . börja alla skrika inklusive jag ;) haha och svergie spelade super duper bra :D , men efter ett tag  blev dt lite chafs på planen och då börja alla serberna skrika :o hah fan vad rädd jag blev för vi satt jätte närma dem på läktaren oO men vi klarade oss undan bråk ;) men matchen slutade ialf 3-1 till svergie :D de var en riktigt bra match en av dom bästa man kunne se på irl ;) . När matchen var slut hade vi från össjö bestämt att vi skulle dra direkt till bussen , men när svergie började tacka publiken ville ju så klart jag o sandie stå så närma som möjligt o vinka o en massa sånt till dem ;) , och rätt som de e märker vi att alla från " össjö" var  borta haha men sen ser vi gunnsan och då stack vi till bussen . I bussen satt jag o sandie o vinkade till alla som gick utan för jätte söta pojkar va de ;) . Men sen blev sandie trött så jag gick bak till dom små o snacka med dem , dom e så gulliga ;) man kan faktiskt ha kul med dom också haha :D .

Ons : Gjorde itne så mkt , va hemma och var ute o sola lite ... På kvällen var jag i stallet själv red albin först i paddocken vi hoppade o sånt.. Sen skritta jag ett varv i byn när jag kom hem kollade jag fotboll på tv : n  Spanien - Usa de blev en riktigt skräll spaninen var ju dom man trodde skulle vinna cupen men så vinner usa :p otippat ;)

Torsta  : Stack till väla på morgonen med linda o mamma , handlade smink , ett par jeans och ett shampo som jag ska ha när jag färgat håret blondt ;p de va ngt sånt silvershampo tror jag ;) .
När vi kom hem käkade vi lite , sen drog jag o linda till stallet , skritta runt byn , sen travade vi o sånt i paddocken sen skritade vi ett varv till runt byn , kunde inte jobba dom så mkt de var ju ändå rätt så varmt ;o .. när vi kom hem gjode jag vid jordgubbarna sen käkade vi dem , sen drog jag till fotbollen :D . Vi skulle ha såna tävlingar de har vi alltid sista gången ;D . Och jaaag vann :D höhö så jag fick en massa godis ;) .
På kvällen kollade jag fotboll på tv:n igen ;) ovanligt va?    Brasilien - syd afrika de va en jätte gämn match o den avgjordes i 89:onde minuten av brasilen som gjorde ett mål  så nu är de Brasilen imot Usa i finalen ;) höhö heeeja brasilien ;D .

Fredag (idag) : Har sovit rätt länge idag , kände att jag behöve dt , sen stack jag till stallet longera albin så sjukt duktig han var , han lyssnar på allt man säger man blir så jävla stolt över honom :*
Städa mitt rum när jag kom hem , så nu är här jätte fint ;)  och sen bada jag i poolen de var rätt varmt de svalkade inte direkt ;( . Men nu ska jag äta lite godis o kolla film och kanske sova lite till ... För ikväll är de match igen Svergie - England HEJA  SVEGIE ;)


fsafa

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trevlig helg :)

Jag har typ varit sääämst på att uppdatera :P  .

Lörd : Red ut med linda det gick riktigt bra fia har ju inte varit ute så mkt , utan mest gått i paddocken o i ridhuset . Men med albins stödd gick de skit bra ;) . På kvällen gjorde jag inte spec mkt , kollade tv o lite sånt :).

Idag (söndag) : Vaknade i morse av att alex smsade mej , hon fråga om jag ville hänga med en runda till ä-holm så kl 10 var jag o alle på väg till ängelholm :) . Vi åkte först inom hennes lägenhet för att lämna lite saker , sen drog vi vidare till en kille som hette goerge (stavning... ) men han var ialf skit rolig , + att han skrämde skiten ur oss när vi kom in haha .
Men efter dt körde vi till statiol där alex bjöd mej på dricka :) , sen vidare till dejan (alex förra kille)  så snackade vi lite med honom ,  där efter vidare till åhlens för att handla en mascara . Drog sen vidare till åsbovallen för att vi skulle kolla p13 match men den var visst flyttad :( . Så drog hem kollade på oc ...
Kl 4 kom sandie vi satt o snacka lite , drog sen till alex så åkte vi med henne o emma till åsbovallen igen för att kolla b-lags match :).
Skit kul och aid den snyggingen var där ;) , + att han gjorde ett mål :) .
Matchen slutade med 5-1 till össjö mot torekov sååå jävla gött :D .
När matchen var slut drog jag o sandie till sebbe satt där och snackade lite skit bara , sen bestämde jag o sandie att vi skulle dra så vi började gå hem , när vi kommit ut till stora vägen kommer janne från b-laget o frågar vart vi var på väg han tänkte asså köra oss hem om vi skulle på samma håll som han ;p men de skulle vi ju inte . Så vi gick hem när jag kom hem käkade jag pizza sen kollade jag fotboll på tv:n  Brasilien - Italien  brasarna vann med 3-0 :).
Och nu ska jag inte göra något spec bara sitta vid datan o chilla :)


fsafa

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag

Jaa idag är de midsommar , jag o linda stack till stallet i morse för albin var tvungen att ridas igentligen , men när vi tagit in dom o rycktat klart börja dt oska ...  så vi släppte ut dem igen :).
Idag skulle jag igentligen hem till madde på fest men de blir inte så ... får väll sitta här hemma o dega , de e ju fotboll på tv:n så jag klarar mej nog ;)  Svergie - Italien  HEJA SVERGIE :D  haha japp men ha de kul idag då :).

fsafa

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag...

Har varit lite dålig på att lägga upp inlägg , men har haft så mkt skit nu.
Ialf vaknade drog till ridhuset med linda o jenny , linda skulle har lektion på fia . De gick jätte bra :) och anna-maria sa att man redan såg stora förändringar vilket är positivt :).
Kom hem åt lite , sen kom sandie vi drog till alköp för att handla godis , drog hem bytade om o stack till träningen :) , träningen gick verkligen skit bra jag sköt riktigt bra o de va en kul träning ÄLSKA FOTBOLL :D  .
Sen bestämde jag o sandie oss för att dra in till ä- holm även fast jag inte frågat mina päron , så jag och sandie körde först in till donken och åt , där ringde jag då min kusin som vi senare efter vi ätit skulle träffa på stortorget.
Men hon kom aldrig så vi gick hem till henne , men hon kom inte ut även fast jag ringde ... så vi började gå mot de hållet där vi ställt moppen.
Och då ringer mamma , och säger att benny (hennys pappa) har sagt att jag hotat henny men jag träffade ju aldrig henne så jag fattar inte vad problemet är.  De är inte mitt fel att hon ljuger. Så henny har förstört så att jag inte får gå till madde på fest imorg ... SCHYST ?
Dålig stil men jaja ... Men jag förstår också att mina päron vill veta vart jag e , för hade de hänt något hade dom ju inte vetat var dom skulle veta lixom så tack för att ni finns älskar er :) <3

fsafa

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stallet hela dagen :)

Har varit i stallet i princip hela dagen idag , red först albin i morse i ridhuset. De gick jätte bra han lyssnade jätte bra och så.
Linda har snackat med anna-maria så hon ska få träning på sommaren också...  Sen kom nettan o jenny dom skulle köra plugg o testa köra petronella så ville dom har våran hjälp så vi stack hem käkade, där efter drog vi till stallet igen , hjälpte dem lite med pettis och det gick jätte bra :) hon var lite nervös o sånt ibörjan men sen gick de perfekt :).
När vi gjort klart de tog vi ut vagnen och hämtade sen bippo. Vi var många som ryktade bippo idag så han blev jätte fin :).
Vid halv 6 drog vi till kyrkan ville lixom vara där i tid ;) och idag kom våra första kunder , så vi tjänade 200 kr :) trevligt .
Idag har jag tjafsat lite med några kompisar men de har nog igentligen bara varit missförstånd tänkt så sur o ledsen man kan bli fast man igentligen bara missförstått allting :P
Nu ska jag ner o se om där e ngn fotboll på tv:n eller ngt annat men ha de fint så länge


fsafa

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag

Har precis käkat frulle , ska snacka med linda och se om vi kanske snart ska dra till stallet.
Vi tänkte ju rida albin o fia , får se om vi kanske drar till ridhuset.
Annars idag var dt tänkt att jag o sandie skulle åka till malmö , elr o princip över allt i skåne eftersom att vi får åka gratis på busskorten till freda ;p . Men vi var så trötta igår kväll så vi bestämde att göra de på torsta i stället :)
Nu ska jag ner o snacka med syrran o se vad hon säger om att dra till stallet nu :)
fsafa

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

wiho :D

Blev inte att jag skrev så mkt igår för jag vaknade på morgonen av att , de hände massa saker här hemma ...
Sen stack jag o linda till stallet vi red ut på albin o bippo :) jätte kul var de.
Stack hem fixa lite här hemma sen kom sandie vid 20 över 2 typ , så tog vi bussen in till stan sen.
Träffade lite folk där :) men annars var där rätt dött.
Kom hem vid 6 o då fick vi slänga på oss fotbollsklädderna för vi var redan en halvtimme försenade till träningen.
Gunsan tränade oss , och de va faktiskt en jätte  rolig träning övade på lite finter och sånt kul :).
Saknade bara alex ;/ men hon kommer antagligen på torsta  :D .
När träningen var slut tänkte vi ju kolla på a-lags träningen , men dom tränade inte för dom hade haft match igår ...
Så då visste jag o sandie inte vad vi skulle hitta på , så vi drog in till ängelholm med moppen , gick runder där träffade sebbe o hans kompis . Men vi trodde där skulle vara med folk ;o men där var fan helt dött nu också .
Så vi gick till donken o käka varsin hamburgare höhö :P . Sen gick vi tbx där vi hade ställt moppen satte oss där och snacka lite , sen började dt att oska och då fick vi ju panik xD så vi hoppade på moppen o körde.
När vi kommer till munkas rondell , så säger typ både jag o sandie var de inte du som alltid ville köra över en rondell ?  hahah så vi fick vänta tills där inte var några bilar sen driva vi över rondellen hahah så baaad man kände sig då xD ... eller inte :P
Men var hemma igen vid typ halv 12 snackade lite med dom andra sen gick jag upp och sov som en stock :)

fsafa

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag träning ikväll :D

Sitter här nu , ska snart iväg till stallet med linda. Vi ska rida ut på albin o bippo :) kuuuul :D .
Hände lite skumma saker imorse :o xD haha fan vad folk kan yra ibland asså.
Men efter vi varit och ridit idag , tänte vi cykla upp till anna-maria för hon var inte hemma igår.
Vid halv 3 ska sandie komma , om hon nu vaknar och kommer upp.
Nu ska jag dra  ;)

fsafa

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

...

Sitter här nu ska kanske ut med madde o sandie. Väntar på att sandie ska ringa upp igen xD .
Men nu tänker jag inte bry mej om folk som bara skiter i mej o kommer när det passar!
För e så trött på att folk dissar hit o ditt . Och blir sura för exakt ingenting ....
Tycker bara att det är så sjukt dålig stil att folk som ska kalla sig ens " vänner" håller på så...
Nu vet jag inte vilka som är mina riktiga vänner längre , och kan verkligen inte lita på någon.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

kolla lindas blogg :)

Kolla lindas blogg jätte fin e den och hon skriver om lite allt möjligt jätte rolig att läsa :)

http://lindaanilssoon.blogg.se/

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

kolla lindas blogg :)

Kolla lindas blogg jätte fin e den och hon skriver om lite allt möjligt jätte rolig att läsa :)

http://lindaanilssoon.blogg.se/

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Graaw på byggarbetare ;)

Varit på väla idag :) hade typ inga pengar så handlade inget ;p , men gick ialf med linda o kollade. Jaag ska nog försöka tvinga med sandie ditt någon dag för där va snygga byggarbetare haha ;) graaw...
Har också varit o ridit albin idag , red med linda för hon red fia och dt gick jättre bra för dem . Man ser stora framsteg :D .
Där efter cyklade vi hem till "ridläraren" men hon var inte hemma så vi snackade med Louise , så vi ska antingen cykla ditt imorg eller ringa . För linda ska ju fortsätta träna för tränare under sommaren :).
Nu ikväll ska jag bara chilla för imorg händer de roliga saker :) jag o sandie ska ha så jävla kul höhö ragga killar ska vi också (a) ;) Och sen kanske hon hänger med mej när jag rider albin.

fsafa

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I taket lyser sjärnorna ;)

Har varit hemma ett tag nu. Sov inte alls skönnt inatt vet inte vad de e :s  . Men skit i de bara att hoppas på att jag sover bättre i natt ;)
Hade skit kul istallet idag , galna som vi e hehe  ;D , plus att den blåa vagnen som vi körde med var super fin :) .
Tänkte se  i taket lyser sjärnorna sen , har hört att den ska ska vara bra :).
Red inte albin idag , så får se till att rida honom imorg ;)  han behöver röra på sig lite hehe , får hoppas att jossi också kan komma imorg för då kan vi rida ut tsm , lite synd om albin att gå i paddocken / ridhuset igen för han har gått där i typ 1 o en halv vecka nu så han behöver komma ut o springa av sig riktigt  :)
Nu ska jag va lite social mot linda ;)
fsafa

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Albin :*

Förrsten blir kanske tävlingar med albin i sommar :D   jag älskar albin, han är  världens finaste och underbaraste häst de finns ingen som han.
Men imorg händer de ialf ngt i össjö ;)

fafa

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Höhö läskiga filmer suger -.-

Har nyss kollat på en jätte läskig film på tv:n kommer inte kunna sova i natt jue :o.
Men linda sitter nog uppe o underhåller mej ikväll ialf ;) höhö .
Tänkte se I taket lyser sjärnorna ikväll , har hört att den ska vara jätte bra . Imorg händer ialf lite roliga saker ;) , och på måndag ska jag antagligen till väla , mamma ska betala resan o en massa sånt :D .
Några kompisar till oss kollar också på reser så dom kanske ska åka med oss , de hade varit jätte kul ;d
Nu har jag inte mer o skriva här ;) men  om ni vill veta ngt om mej elr så , så bara skriv ;D

fsafa

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trevlig lörda :)

Har varit i stallet nu , vi hade så jädrans kul , vi delade bla.. ut blad o sånt så folket vet vad som händer imorg ;) och att dom ska komma till kyrkan kl 15.00 .
Vi hade också tävling , jag albin , mot linda jenny och plugg hahah så sjukt kul :P.
Har precis ätit grillat skönnt att de ialf är hyfsat väder ute nu . Dom har lovat fint väder imorg :) så de e ju perfekt :D .
Sitter o snackar med en gammal kompis tim heter han, jag lekte alltid med honom när jag var liten o har velat få tag i honom länge också igår kväll fråga jag henny om hans msn o självklart hade hon den :D så sitter o snackar med honom för fullt nu trevligt trevligt . Men ikväll blir de chill kolla lite på tv o krängar chips antar jag ;)

fsafa

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag :)

Sitter nu här , har precis ätit frulle också sitter jag o lyssnar på den låten jag la upp igår. Jag älskar den :D .
Hehe men sitter o snackar lite med tjejerna i stallet tänkte ta den saken på allvar idag ;) så vi snart är igång :).
Hoppas de funkar för man behöver ju lite pengar nu på sommaren hehe . Känns som att klockan är typ 10 men den är 12.05 känns som att denna dagen kommer gå snabbt :) . Men de gör inte så mkt har så många saker jag ska göra nästa vecka så jag typ bara längtar ditt (a).
Sandie och jag ska tex ta stadsbussen o åka så lång bort man bara kan med skolbusskorten hehe så ska vi va bort i pricip hela dagen :).
Men nu ska jag nog klä på mej ;) skriver kanske sen ha de fint .

fsafa

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sköön låt :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

SOMMARLOV :D

Hellu!
Nu har jag hunnit med en del saker :) , har varit med mamma o handlat , och varit i stallet snabbt jag trodde jag skulle vara där o "jobba" idag tex mocka till dom små hästarna , men dom stod redan inne så jag o linda sa bara hej till hästarna där inne sen gick vi ut snabbt o hälsade på dem där ute :) albin du är så jäkla söt när du e våt :).
Men de regnar ju så jädrans mkt så kan ju inte rida idag ihäller. Jag tkr synd om dom så tar studenten idag , kul åh springa ut i detta vädret lixom :(.
Nu är det ialf SOMMARLOV  :D  så sjukt skönnt , folk tänker att de inte kommer kännas så stor skillnad för mej iom att jag har "jobbat" i stallet , men jag är där alltid på lovet ändå. Men nu slipper jag gå ditt på bestämda tider alltså kan jag gå ditt när jag vill/känner för dt :) . Och de är en stor förändring enligt mej ialf.
Nu ska jag kolla på oc med linda o bara njuta av att de är sommarlov :D

fsafa

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trött på regn vill ha sol :/

Svergie vann med 4-0 igår :) fett bra gjort .
Har varit på donken med sandie idag , träffade även sebbe där .
Sen drog vi till maxi för jag skulle köpa lite godis (a godisberoende som jag är...
Där efter tog vi bussen till stan , orkade inte gå plus att de regnade rätt mkt.
Träffade jenny i stan :) , och hon har fått ta av sig sin skena så nu e hon kanske snart uppe på hästen ;).
Sen gick jag o sandie runder lite i stan . Träffade även målvakten pontus ;) hehe .
Men vi var tvungna till att hoppa av hos madde för sandie hade sina saker där , så vi stannade där ett tag o snackade lite med madde :) har saknar dej sjukt mkt madde , glömmer aldrig våra tider.
När vi kom hem , åt vi o bytade om till fotbollsklädder , för man tränar ju även fast de e regn annars e man en mes ;)
Höhö .
Stannde kvar o kollade på a-lags träningen som vanligt , dom e så roliga man sitter o garvar sönder helt seriöst, dom har sån rolig humor så man vet inte vart man ska ta vägen xD .
Men var ialf hemma igen vid 9 , blev lite mat och har även bråkat med mamma :/ och de känns inte så kul så ska ner o prata med henne , för jag va nog lite sur av mej när jag kom hem .
De ordnar sig :)  Men imorg blir dt ialf sommarlov för mej :D JIPPIE
Ha de gött alla :)


fsafa

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Svergie mot malta ikväll... HEJA SVERGIE ;)

Stallet i morse med linda , inte så mkt att göra eftersom de e aså kasst väder :/ .
Men vi mocka till dom små , gav plugg hans mat . Och sen tog vi in albin o fia , så dom e torra tills vi ska ha träning :).
Vi ska ha gymkana idag , albin tkr de e skit kul :) .
Ska snart gå ner o göra pannkakor till mej o linda , sen ska vi kolla på oc ;) höhö blir ju helt beroende av sånna serier :o.
Idag känner jag mej stressad , fast jag har ingen andledning till det :s , känns som att jag har jätte mkt att göra men vet inte vad det är bara .... helt förvirrad. Har bara lust till att sova ett litet tag ,men då e jag ännu tröttare när jag vaknar igen , så tror jag hoppar de :).
Ikväll så möter  Svergie - Malta  avspark kl 19.00 . Den får ni inte missa ;) , de är en viktig match dom förlorade ju den förra mot danmark så om dom ska gå vidare till vm , måste dom vinna alla dom matcher som e kvar.


Men ha de nice


fsafa

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tråkigt med regn :(

Hänt väldigt mkt idag , så har inte hunnit med att blogga ;o.
Men stack till stallet vid 10 , så kom jenny vi hämtade albin . Jag hoppade  idag , för om vi nu ska tävla snart så blir de antagligen en hopptävling ;) så lika bra att börja öva.
Sen fixade jenny lite med sadlar byte lite stigläder o sånt.
Vid typ 12 åkte vi o snacka med en om turridning ;) så snart är vi kanske igång ;o , så där har man kanske ett litet sommarjobb :D .
Kom hem vid 2 åt lite frallor som mamma så snällt hade handlat till mej :) .
Och när andreas kommit hem , så berätta han ju att de var sista dagen han var på netto , så han hade fått massa godis , chips o läsk :) . Så jag linda o andreas satte oc o kollade på oc :) (är bara på 4e skivan ;)).
Klockan 5 typ kom sandie , vi gick till träningen o flumma som vanligt. Triton kom o vi gillar ju inte han , eftersom han e lite skumm o sånt , så vi hoppade in i en buske när han kom (y) tur att vi e så små sandie haha xD .
Det var jan som tränade oss idag , och vi började självklart med fyrkanten (en övning vi kör typ varje gång -.-)  annars var de en väldigt lungn träning , asså vi skulle behöva mkt hårdare träning detta blir man knappt anfådd för och man e ju ändå där för att få upp konditionen också ;p. Men ändå schyst att han ställer upp :).
Alex har ju ialf lite hårdare träningar :) tråkigt att hon inte träna oss , e jätte kul när hon e där ialf :).
Även fast de regna jätte mkt , stannade jag o sandie kvar . Sandie bjöd på läsk , också kollade vi när puddingarna tränade  ;) .  Vi brukar oftast inte stanna där hela doms träning men idag blev dt så :) .
När vi gick hem ösregnade dt , inte alls kul  . Är inte spec kul / skönnt att gå hem från en träning i dyngsura klädder , men de är iofs inte så långt så ska nog inte klaga höhö ;) . Plus att vi behöver röra på oss .
Nu ska jag gå o kolla på oc . Skriver nog inte mer ikväll men ni kan ju alltid kolla om jag skriver ngt senare :).
Ha de fint alla :)
fsafa

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemma från träningen nu :)

Har kommit hem från träningen nu , de gick väll sådär om man säger så"
Är inte direkt nöjd... blir sån typ deppig när jag känner att de inte gått bra , elr att jag kanske inte gjort mitt bästa.
Desamma gäller när jag tränar fotboll.
Är ialf fett glad över att det gick så sjukt bra för linda idag :) , man såg verkligen stora framsteg!
Men på träningen idag så gjorde ialf albin ngt konstigt så jag kände hur jag typ flög av , på ngt skummt sätt så kände jag hur stigbygeln satt fast runt foten så jag fick lixom försöka få av den . Och jag lyckades för min mardröm är verkligen att fastna med foten i stigbygeln . Har ju sätt på tävlingar o sånt när folk ramlat av o släppats efter hästen . Inte alls roligt"
När jag flög av albin landade jag på fötter alltså skadade jag mej inte alls ;p , blev mer en chock ;p.
De va absolut inte hela världen sånt får man tåla om man håller på med hästar , så enkelt är det. Så länge man inte skadar sig allvarligt så är det lungt :) , de gör kanske att man inte sitter o sover o är lite mer uppmärksam :).
Och albin skulle aldrig någonsin vilja skada någon han är världens snällaste o bästa häst. Jag skulle inte klara mej utan dej albin du e min nallebjörn ;*<3

fsafa

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Pannkaks recept :)

2 ägg
3 dl mjölk
1.5 dl vetemjöl
och lite salt o lite socker :P
Sen är de bara att steka dom ;D hehe .
En kompis till mej lärde mej också att om jag häller i lite olja "majs olja , oliv olja" elr vad som , så är det mkt lättare att vända pannkakorna :)  . Själv brukar jag använda majs olja , jag tkr oliv oljan smakar för mkt ;p men jag kanske bara inbillar mej hehe jag vet inte :)

Och förresten om ni inte vet hur ni ska fixa er design elr vet hur ni vill ha den men inte kan fixa den själv. Så har jag en kompis som fixar designer för 50 kr kolla hennes blogg  ; jennybloggar.se


fsafa

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snaaart sommarlov :D

Hej hopp!
Varit i stallet idag , ridit plugg . Imorg så ska jag köra honom med den nya vagnen :).
När jag kom hem så gjorde jag pannkakor ;p tänkte lägga in receptet här så ni slipper leta i en massa böker o sånt :).
Mysigt de är att bara sitta hemma för sig sjävl med ngt gott o äta o kolla på någon bra film :) . Kollade på oc idag igen , har ju bara sätt 3 skivor av 8 tror jag så nu har jag ngt att göra ialf ;) hehe .
Ska till stallet igen kvar i 4 med linda o jenny. Det är vår näst sista ridlektion för denna sesongen , förutom för linda då som ska fortsätta träna med fia.. men de är ju lite mer jobb med henne också :) .
Nu ska jag jag bara lägga in ett inlägg på receptet om pannkakorna sen ska jag kolla på ett avsnitt oc till innan jag drar till stallet :)

fsafa

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Är inte alls trött...

Borde igentligen sova nu klockan är rätt mkt ;o.
Men är inte alls trött... så funderar på att se ett avsnitt till av oc boxen ;P.
Börjar ju inte förräns kl 10 i stallet o då behöver jag inte gå upp förrens kvart i ;)
Jag hinner nog byta om o äta på en kvart :) .
Är fett nöjd med min design , nu e den som jag vill ha den :) .
Ska nog gå o snacka lite med linda nu , fråga om hon vill kolla på oc med mej (a ... Jaja vi får se ha de nice så hörs vi imorg ;D .

fsafa

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Oc nöörd (a

Jenny har fixat min design  :D tyckte den blev nice ;)
Men idag har jag ialf varit i stallet o ridit albin :)  de gick bra fast vi tog de mest chill idag eftersom han har träning imorg ;p.
När vi kom hem så hade andreas (min bror) köpt oc boxen så jag o linda sitter o kollar på den för fullt :D  , älskar verkligen oc hade kunnat kolla på de hur mkt som hälst ;d .  Men nu är de snart bara 5 dagar kvar sen slutar jag "jobba" i stallet , jag kmr ju så klart att vara där endå , men inte på bestämda tider :P
Men nu ska jag nog fortsätta kolla på oc nörd som jag e ;) hehe.
fsafa

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Toodels sötnos! ;)

Hej Karro!

Nu har jag gjort en massa roligt på din design! Hoppas att den passar!
Jag hittade inget med den där klockan du ville ha.. : ( Men det ska nog inte vara så svårt att lägga in om du vet var koden finns! : ) Jag hoppas att du tycker om designen trotts att dina foton inte kom med, jag vet inte varför jag inte kunde ta emot dem över MSN. Vi får försöka igen! : ) Säg till om det är något mer du vill ha ändrat eller om det är någon annan som vill ha hjälp med designen! Det går ju rätt så fort nu när jag vet hur man gör och det är SKITKUL!

Ha det underbart!

Kramar Jenny
Designern

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bilder på när jag hoppade idag med albin :)

<3    <3    <3    <3    <3       <3   <3   <3   <3 

Tack linda för att du tog bilder ;*  Hoppade ialf med albin idag o här e bilderna , vissa ggr kom vi lite för långt ifrån hinrdet men han klarade de ändå , så ska bara öva på de så han inte hoppar så långt ifrån :P
Älskar min nallebjörn :*

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Saknar dej erika :/

Nähe hon kom inte ... e så jävla trött på att bli dissad av folk helt jävla tiden!
Folk säger att dom ska komma ,  men de gör dem inte för antingen har dom ont i huvet elr så ska dom iväg så trött på allt.
Jag saknar tiderna med dej erika , du dissade fan aldrig de va du o jag alltdi :(

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

6 juni ;p

Kommit hem från stallet nu. Vi hoppade idag också , de gick skit bra ; d  , fett duktig var han .
Linda testade också lite och de gick bra  :) . Nu sitter jag o äter godis väntar på att sandie ska komma , så vi kan dra o kolla på a - lags matchen , men hon får skynda sig för vi har redan missat första halvleken .  Men jaja vi får väll se om vi hinner elr inte ;p . Ikväll ska jag kolla när svergie möter danmark, svergie måste vinna .  Men nu ska jag göra ngt annat
Puss;*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Albin du e grym ;*

Provet e klart så nu har jag 40p fett med nice ;D ,  efter provet stack jag o sandie för att vänta på bussen o då bara kommer puddingen o kollar bussen o jag snackade med honom (a han e bara sååå söt :o . Men så kom vi hem till mej åt glass , fixade oss till träningen ;p , kom till träningen de va alex som tränade oss :D , kul ! . Efter träningen stannade jag o sandie kvar , var inte så många från a-laget o kollade ;p men vi stannade ändå längre än vanligt , för vi köpte var sin korv o de tog typ fett lång tid för den att bli klart :P . Och när vi sitter där o äter korven kmr a-lags tränaren förbi o säger ngt helt sjukt till oss ;o hahaha xD jag visste inte vad jag skulle säga , så sandie svara tror jag hahaxD  Men ialf sen drog vi hem o jag dushade o sånt sen hände inget spec  :)

Idag gick upp typ 9 bytade om också körde jag o mamma till väla , skulle kolla i några affärer där . Och sen hämtade vi ut min medicin som jag ska äta för att jag , äter bara ensidig kost , så jag får inte i mig alla dom vitaminer o de jag behöver få i mig!
Sen körde vi till city o handla ;p ,  efter dt blev de hem o äta grillad kycklig "mums"  . Och sen stack vi till stallet runt 4 fixade hästarna o drog ner till ridhuset ;p , vi hoppade fast linda mådde tyvär inte så bra så hon o fia hoppade inte :/ . Men de gick ialf bra med albin han e skit duktig på att hoppa + att han tkr de e fett kul :D
Efter dt stack vi hem åt mat o kollade på talang ;p  och nu ikväll har de inte hänt så mkt ska snart sova hade jag tänkt . Men imorg händer de en massa saker ;D bla . Svergie möter Danmark avspark kl 20.00 och de får man ju inte missa ;) de är en viktig match vinner dom inte den , så e dom gått som ute .. Så vi får hålla tummarna imorg kväll :D
Puss;*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Waade :(

Denna låten får mej att tänka på wadde :o

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trött på ditt skitsnack nu!

Just nu har jag så jävla mkt skit som går runder i mitt huvud!
Såg en kille på ekebo så adda han min msn , snackade vi där , och nu har folk gått o blivit sura för de!
Även fast jag inte raggar på honom serri jag fattar inte vad problemet är ....
Jag säger bara så att jag vet vilka som är mina riktiga vänner o att jag klarar mej utan dej, de ända du gör e att ställa till med bråk har du lixom inget bättre för dej elr ?
Börjar fan undra... blir så jävla lack på sånt . Kan du ringa till mej o snacka skit om dom du hänger med varje dag , o sen visar de sig att du hänger med dom dagen efter igen... Sluta snacka så jävla mkt skit .
Men idag ska jag ha prov på massmedia och de får jag hoppas går bra :) . Sandie ska hänga med mej ditt , de är sista provet sen är de 40p :)
Efter dt ska vi väll hem till mej , käka o byta om sen drar vi o tränar fotboll :)
Men ha de gött så länge puss;*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hahaha lite kul va de ;P

Sitter uppe kl är 23:40 och jag kan inte sova .. men  måste väll snart försöka endå .
Hände nyss en skit kul sak xD , jag har ju fått ett numer av jossi av en kille som heter danne , de är hennes killes kompis så skulle han adda mej på msn , så såg jag att en ny hade addat mej på msn så jag tänkte att de va han då ju. Så jag började snacka med honom o sånt , så  bad jag honom att skicka bilder så han skickade alla möjliga perversa bilder ;p och när jag får bilderna tänker jag de ser inte ut som han på ekebo :o så jag frågar om han verkligen känner jossi o de gjorde han , så frågade jag vad han hette så visade de sig att de va hennes bästa kompis marcus som hon alltid snackar i telefon med xD hahaha så borta jag kan vara ibland ;p
men nu ska jag nog försöka sova.
Puss;*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

1 juni :D snart sommarlov

Imorse ringde jag till dom i stallet o frågade om jag kunde komma senare på dagen , för jag o mamma skulle iväg o fira ann-britt  hon fyller år imorg , men imorg kan vi inte åka in till henne för mamma jobbar . Så drf åkte vi in idag istället :D ,  vi köpte lite saker på hemvägen o jag fyllde även på min mobil med pengar, så jag har gratis sms igen :D så bara smsa mej ;) . Stack till stallet typ vid 2 mocka lite snabbt , sen gick jag ut o måla lite på hinderna , de va så sjukt varm , o sånt skönnt :)
När jag målat ett litet tag , kom jossi o kollade på lite ;d . Sen stack vi en runda ut med moppen i byn men de händer inte direkt så mkt här...
Sen stack vi hem till mej för att äta o sånt sen drog vi på oss ridkläderna o stack till stallet , linda longera fia i paddocken . Jag o jossi red en annan väg fett kul :d , albin har blivit så duktig han springer inte iväg nu längre när vi rider ut innan drog han så pass mkt så jag knappt fick stop på honom . Nu kan jag nästan rida med långa tyglar o de känns skönnt :) . Men på hemvägen så hoppa där fram en hund ur skogen , o den skrämde ju så klart skitet ur både albin o bippo xD men så fort dom sätt att de var en hund lungna dom ner sig igen :D . När vi kom tbx till stallet bestämde vi oss för att ta av sadlarna o sen rida ut till hagen o de såg skit kul ut när jossi skulle försöka komma på bippo :P haha .  Men nu är jag ialf hemma , har inte så mkt att göra men jag ska väll snart plugga , har mitt sista prov på torsta o de är om "media" så vi får väll se hur de går :)
Men nu ska jag strax äta donken käk så  smsa meeeeej för jag har gratis sms (a
Pussen;*

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Helgen :)

Lördes  : stack till stallet tidigt på morgonen med linda o jenny , så tog vi in bippo o albin först ,så ryktade vi dom lite . Vid 1 tog vi in plugg o fia också för dom skulle få skor. Fia va jätte duktig hon har ju inte gjort de så många ggr lixom. Men när uno var klar , fixade vi hästarna , linda red med western sadeln på bippo :P o jag red på albin medans jenny körde plugg :D , vi tog stora ridhusrundan , de va ett tag sen vi red / körde den , innan red vi alltid den :) .
När vi kom tillbaka till stallet skulle vi flytta hästarna , till den andra hagen , men dom så va lite för tjocka fick stanna kvar i den gamla :) . Hann bara komma hem o då ringer sandie o säger att hon är påväg så kommer hon vid halv 5 vi sminkar oss lite o snackar en massa skit o sånt :D . Sen åt vi lite o jag o sandie var duktiga o gjorde mat :D , vid 8 gick jag o sandie till sebbe , vi drack lite på vägen , jag trodde vi skulle vara hemma hos sebbe lite innan men de skulle vi visst inte ;p vi stack direkt till ekebo o när vi kmr typ till maddes hus börjar jag må fett illa :o trodde fan inte jag skulle palla ekebo men efter ett tag mådde jag bättre så vi gick vi till ekebo o jag o sandie hängde med sebbe så vi va vip :D  skönnt att slippa stå i den långa kön.
Träffade en massa trevligt folk på ekebo :D detta va ett av dom bästa ekebo tyckte jag ;) .

Sönda : Morsdag idag jue, så mamma fick sin present på morgonen sen satt jag o kollade på robinsson reprisen o ellinor vann visst, jag tyckte lätt att jarmo skulle vunnit men skit samma. När jag kollat klart stack jag till stallet hade bara kort short o sånt på mej de va ju fett med varmt :D sköööönnt var de. Så stod vi där o måla så man kan jiu hoppas på att man blivit lite brunare ialf ;) .  Sen tvättade vi hästarna o albin tyckte inte riktigt om de ;/ men de gick ialf :D så nu e han ren. Efter de skrittade vi en liten runda i byn barbacka skönnt var de. Och sen red linda lite i paddocken , fia har börjat stegra o studsa o lite sånt de e fan inte kul :o hon har inte hållt på med sånt innan men de e väll när man ställer krav på henne som hon tycker de e tråkigt / jobbigt . På kvällen hände inte så mkt va rätt trött så sov typ mest  :P

Men de har varit en fett kul helg ialf :D 
Puss;*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()