Dagen innan nyårsafton

Idag är det dagen innan nyårsafton , och jag o sandie har fortfarande inte hittat någon fest :/. Pallar inte sitta hemma men hittar vi ingen får jag väll göra de :).

Idag har de inte hänt så mkt har bara käkat frulle o kollat på Diselråtter o Sjömansmös (julkalendern) det kommer nog inte hända något speciellt idag ihäller sandie är hon sin mamma o alla andra veckar vara upptagna med annat. Och ska jag vara ärlig så orkar jag inte göra något speciellt ihäller :p.

Det är sånna här dagar man saknar hästarna som mest när de är fint väder ute o man inte har något att göra, då vill man bara dra till Albin och rida ut en runda. Saknar han så sjukt mycket men kan inte göra något åt det. Man blir så sjukt glad varje gång man går förbi hagen o alla hästarna går fram till en, där verkar det verkligen som om att dom saknar mig lika mycket som jag saknar dom!

Albin är o kommer alltid vara MIN Nallebjörn :)

Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trååååkigt

Hahaha såg precis typ att ingen läser min blogg (y) men vem bryr sig behöver skriva av mig lite ju ;)
Igår var  jag i stan med sandie vi gick runder lite köpte godis stack till piercaren och snackade lite med honom :), sen stack vi hem igen för där var så sjukt dött i stan helt sjukt, men alla springa väll typ runder på väla istället ;D .
Och idag då har jag absolut inte gjort mer än att typ sova och äta godis känner mej väldigt lat asså..
haha. Men på nyår vet jag inte vad som händer i häller snacka om panik at the disco asså ;o  . Ahja nu ska jag fortsätta med att äta godis och kolla på film Puss :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagen efter julafton

Fick jätte fina julklappar i år :). Fick en britney spears parfym som jag velat ha sjukt länge ;o, fick ett par tights stavning haha xD. En maskara , en puma lotion typ ;D . Pellesvanslös julkalendern älskar alla dom gamla julkalendrarna  :p. Sen fick jag en jädrans massa pengar som jag ska köpa en säng för och pirerca mig i naveln.  Tack mamma o pappa  und syster o bror ;D

Idag ska vi till gun-britt (moster) hela släkten ska typ ditt så ska vi käka julmat o sånt typ ;D . Ahja ha de nice Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Julafton ;D

Då var det julafton igen. Idag kommer Marie o Wilma hit dom ska fyra jul med oss käka mat och sånt vanligt.
Annars har det inte direkt hänt något speciellt på lovet,  jag har bara tagit de lungt kollat film o chillat. Var i stallet igår med linda o linnea i de stallet vid ridhuset asså... för de andra får vi inte vara i längre även fast de inte var vårt fel men palla!
Ahja imorg ska vi iväg till moster gun-britt hela släkten ska ditt så de blir kul får vi hoppas  ;D . Och på fredag kommer Sandie hem till sin pappa så blir kanske fest på lörda :D
Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()