Älskar dom här låtarna :)





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onstag :)

Stack till stallet kl 10 :) , mockade o ryktade malou lite ,
red inte ngn för de va riktigt varmt.
Så jag stack hem vid typ halv 12 , 12 .
Mamma hade handlat mat så jag åt lite , sen pluggade jag för jag ska ha prov imorg om Islam!
Och hoppas jag klarar av detta provet också :) .
Men nu ikväll så har jag varit o ridit fia , och linda bippo!
När jag rider fia e jag fortfarande lite nervös eftersom hon kasta av mig en gång , men det börjar bli bättre och bättre .Känner inte mej lika osäker på henne längre och de e bra :D .
Och sen kom thall , jossi o nettan också ner :P dom skulle rida albin o göra lite annat med felicia o pettis.
Men vid 7 stack vi hem för att äta mcdonalds :D fett gott ;p , senare drog vi till stallet igen och då hoppade thall med albin :D .
Det gick verkligen skit bra , dom hoppade rätt högt också :) . Sen vi halv 9 stack vi hem och nu sitter jag här och ska snart plugga :p . 
Men ha de Hallon Puss ;*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Träning ikväll :D

Sov till kl 9 idag sen gick jag ner och gjorde pannkakor igen xD
Sen kollade jag lite på tv o nu sitter jag här o ska plugga lite till på andra världskriget,
har prov i de idag , känner mej lite osäker eftersom att de så mkt man ska kunna om dt!
Men sandie kmr ialf snart så kanske hon kan hjälpa mej lite , sen ska vi nog till stan en runda innan jag ska ha provet!
Och ikväll blir de fotbolls träning :D  så kul hoppas våra hottisar e där idag ;)
Men jag skriver väll lite sen ha de hallon :D
Puss;*

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

mhm...

Åkte med mamma o handlade idag , fyllde på min mobil också så nu skickar jag gratis sms igen :)
Vid typ 1 stack jag till stallet o red fia det gick jätte bra, sen tog jag in bippo ryktade han lite o sånt.
Och nu ikväll ska jag rida med jossi o linda :) ska bli kul :D . Slippa ha ngn som bestämer!
Men nu ska jag ner o snacka lite med linda! ha de hallon :D
PUSS;*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Efter regn kommer solsken eller vad säger man ? ;)

Vaknade kl 9 hängde med mamma in för att besikta bilen , sen stack vi hem till mormor för att fika.
Vid 11 åkte vi hem så pluggade jag lite på andra världs kriget sen åkte vi till tofta för att hämta linda , vi skulle köpa en ny hamster :)
Så de blev en guldhamster jätte söt e de  :).
Sen åkte vi hem drog till stallet vid 5 red ut med Linda o Jossi :) 
Skit kul va de , en av dom bästa ute turrerna på länge :D . Och albin va hur snäll som hälst :)
Men så stack vi typ hem vid 8 åt mat o duschade o sånt , nu sitter jag här o kollar runder på bdb o snackar med folk på msn fast att jag igentligen borde plugga :P men de gör jag lite senare :)
Puss;*

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

:)

Världens finaste häst :*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag ..

Vaknade runt 10 följde med mamma och handla . Så skulle jag köpa ett marabou choklad... e man beroende så e man ;)
Så ställde jag mej i kön , och de va typ as lång kö men så va de en snäll familj som sa att jag fick gå förre dom , verkligen skit snälla va dom . Man blir så glad när man träffar sånt folk asså..
Sen åkte jag hem hjälpte pappa lite med veden , efter dt stack jag till stallet för att rida albin o lite markuss, det gick inte så bra för mej på albin men de gick rätt okej på markuss :) . Sen va jag bara hemma o tog dt lungt :)
PUSS;*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Klarade detta provet också :)

Yes jag klarade provet :) , skönnt som fan .
Och nästa vecka på torsta ska jag ha prov i andra världskriget .
På kvällen tränade jag , alex jobbade så vi fick tyvär ha jan men de funkade de också :) .
Sandie va även och kollade när jag tränade så stannade vi kvar efter som vi brukar :P , så bestämde vi att sandie skulle börja på fotboll hon också :D så på tisdag börjar dt sandie ;) .
Sen vi 8 stack jag hem duschade o sånt sen kollade jag bara på tv typ.
PUSS;*

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Torsdag

Vaknade typ vid 10 sen har jag varit ute o hjälpt mamma o pappa med veden jag får pengar för de så :D .
Också har jag pluggat typ as mkt , ska till tofta kl 3 och ha prov på mellankrigstiden , mamma kör mej så slipper jag ta bussen gott :D .
Hoppas bara nu att jag klarar provet annars e jag typ körd :o ... men jag skriver sen hur de gick nu ska jag nog ner o äta puss ;*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag!

Vaknade kl 10 gjorde v mej sen stack jag till stallet , så red jag o rebecka till ridhuset , också mötte vi en traktor så trodde jag hon skulle bli helt cpe men hon va faktiskt jätte duktig :) . Sen stack jag hem gjorde pannkakor igen (a) .Efter dt blev jag typ as trött men satte mej ner vi datorn o pluggade lite ... asså jag måste klara provet imorg annars är jag körde.
Och ikväll händer de nog inte spec ska bara kolla på tv o plugga lite till :) .
Puss;*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

jaaag :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag!

Sov typ till 10 idag , sen gick jag ner o gjorde pannkakor .
Och efter dt smsade Rebecka o frågade om jag ville hänga med till ängelholm , sen hem till henne ett litet tag , sen till stallet så bytade vi lite hästar jag brukar oftast rida på Albin med dt blev markuss idag istället , och han va fett pigg ;o .
Men sen stack jag o linda hem så bytade vi om sen cyklade vi till fotbollen . Och idag fick vi träna med dom "små" för Alex kunde inte träna oss idag lite synd men ,,,, de gick väll hyfsat bra ändån.  När vi tränat klart stack vi till stallet igen för att sätta på markuss o albin sina täcken.
Så när jag kmr hem duschar jag o äter o sånt ... så sitter jag här o bara typ var e min nycklar :o ? 
Så får jag sånt panik för jag kmr verkligen inte ihåg var jag lagt mina nycklar så cyklar jag o linda till stallet för att kolla om dom va där men de va dom inte....
Men sen till slut hittar jag dom i ett par byxor :D sån tur asså så jävla rädd jag va där ett tag .
Och nu ska jag snart plugga lite innan jag ska sova
Puss;*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bästa lovet ever !

 Måndes: så händer dt inte så mkt satt mest hemma o dega :p.

Tis : Kom sandie till mej typ vid 2 tror jag :P , så stack vi in till ängelholm för att träffa lite folks , men träffade ingen rolig :( .
Så när vi ska ta bussen hem kmr sebbe o wadde på moppen :D fan vad glad jag blev , fett längesen man träffade wadde , så stannade dom ialf o snackde med oss lite innan vår buss kom också fick man en kram av min saknade wadde :D . Sen tog jag o Sandie bussen hem för jag skulle träna , va fett seg på träningen men sen kom wadde o sebbe och kollade :P . När träningen va slut stack sebbe o wadde , så jag o sandie stack hem till mej för att fixa mej o äta o sånt ....
Vid 8 halv 9 stack vi ut igen så bara typ stod vi o snackde o sånt sen kom där en kille som hette Triton xD och han va nog inte lite skumm :o . Men sen så skulle vi hem till Triton för han har ett eget hus :P så skulle vi bara typ sitta där och kolla på film , men sandie fick as ont i magen så hon kunde inte hänga med :( . Men ialf så satt jag o dom andra o kollade på film sen körde dom mej hem sen så hände inget spec :P.

Ons: Sandie kom till mej igen typ vid halv 2 kanske :P för vi skulle eg till väla innan vi skulle träffa wadde o sebbe men de blev inte så , så wadde o sebbe kom hem till mej i stället så satt vi på mitt rum o bara snackade o hade dt anmänt chill :D . Vid 4 skulle dom hem o äta så då stack jag o sandie till väla , jag köpte ett puder, en foundation och ett linne :) .
Också åt vi på mcdonalds så klart ;) . Sen stack vi hem va ute lite med dom andra , sen skulle dom hem o äta så stack jag in . Sen kom dom vid 9 igen så va vi på mitt rum och kollade såna läskiga filmer på youtube :o hahaha asså fan vad rädda jag o sandie var  :P . Men sen vi 11 skulle mina päron sova så dom ville inte vi skulle va här inne för att vi va för hödljuda -.- . Så vi gick hem till Triton även fast de rengnade typ mkt :p , så satt vi där o kollade på american pay hahaha xD  sen så hände ju lite saker som inte häller va så trevliga men vi nitar han nästa gg sandie ;) .  Sen vid halv 2 gick vi hem till mej så körde dom hem sen såå sovde jag :D .

Tors: Sandie kom till mej igen x*D typ vid halv 2 så skulle sebbe o wadde också komma men dom va sega så vi tänkte att vi skulle gå o möta dom , så när vi gått halv vägen kmr dom , så kör dom förre oss hem till mej så när jag o sandie e nästan hemma träffar vi såklart Triton så jag ringer wadde o säger att han får rädd oss HAHAHHA xD  men så körde han så sprang vi hem till mej och då stod wadde , sebbe och snackade med triton på skolan så vi låste typ in oss i mitt hus (y) . Sen kom wadde också sen så blev de massa skit med triton för att han e så jävla seg -.- .  Men vid 4 skulle wadde o sebbe hem :( för dom skulle ta moppen in till stationen för wadde skulle hem :'(
Men jag o sandie tog bussen in till ängelholm för att säga hejdå till honom :) . Fan vad tråkigt att han åkte jag saknar han skit mkt helt sjukt fan :( .

Fre:  Vaknade typ vid 10 såg jag bara på tv o tog dt lungt och bara slappade hela dagen :)

Lörd: Vi åkte o hälsade på mormor och sen stack vi till stallet , så red linda ut en runda på plugg , så skulle jag först bara typ rida dressyr o rida lite över bommar men sen gick de så bra att jag hoppade också :D  och jag brukar inte direkt hoppa men dt gick as bra albin va skit duktig , så jävla kul va de också :o . Men ialf när vi va klara i stallet stack jag hem o kollade på robinsson och åt chips :D .

Sön: Stack till stallet halv 10 skulle rida ut på fia med linda o rebecka och eftesom jag har ramlat av den hästen innan va jag fett nervös :o , de e ju bara en unghäst så man kan ju inte direkt sitta o sova .  Men de gick bra hon va skit duktig blev inte rädd för någonting alls , sen stack vi hem bytade om o sen cyklade vi upp till Rebecka också grillade vi där :) , sen stack vi upp till långsjön o gick med hundarna , sen så hände inte så mkt så cykla vi hem vid halv 5 . När jag kom hem duschade jag o fixade mej för jag o sandie skulle till ekebo :) . Så kom sandie vid 8 också snackade jag med wadde i telefon :D "håll flabben" haha så gulligt :) .  Sen gick vi hem till sebbe o väntade på hans polare sen gick vi till ekebo :) , och de va fett kul de får vi göra om sandie :).

SAKNAR DEEEJ WADDE :(<3<3<3<3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()